Personlig coaching – du behøver ikke at være alene om at tage det næste skridt

Hvad er Coaching?

“Coaching er et stærkt værktøj, der gennem struktureret samtale får dig til at blive bevidst om dine ressourcer og værdier og herigennem blive i stand til at udleve dit fulde potentiale i de mål, som du sætter dig”

Når det passer dig

Jeg tilbyder at lave personlig coaching, så det er nemmest for dig. I disse tider, så tilbyder jeg udelukkende coaching over telefonen eller med video via Skype, Messenger eller FaceTime.

Før vi har den første coaching session, er det en god ide, at vi lige taler kort sammen. Jeg vil gerne høre lidt om din baggrund inden vi for alvor skal tale sammen. Men jeg vil selvfølgelig også gerne vide hvad du gerne vil have ud af coaching forløbet. Jeg vil måske give dig et par ting som du kan tænke over inden, vi skal starte op. Målet er, at din efterfølgende coaching session bliver så god for dig som muligt.

Jeg sætter rigelig tid af til den første coaching session. Det er vigtigt, så vi har tid til at komme lidt rundt om de ting, der rører sig hos dig. Uanset om det er 1. eller 3. gang, vi taler sammen, så får du altid afklaringer og indsigter med hjem.

Du får, hvad du giver

Man får aldrig mere ud af en coaching session, end man selv er villig til at investere. Sidder man og gemmer sig, uden lyst eller mod til at tale om det, der rør sig, så synder man sig selv.

Min rolle er, at styre processen. Jeg stiller spørgsmålene og sørger for, at vi kommer rundt om de emner, du ønsker, at vi skal arbejde med. Jeg løser ikke tingene for dig. Jeg kender heller ikke svarene på mine spørgsmål. Det er kun dig. Men coaching har en fabelagtig evne til at få dig til at tænke og reflektere på en ny måde – og det er her, hvor løsningen findes.

Priser

Når vi taler sammen første gang, er det måske svært at fornemme hvor meget vi kan nå at tale om. Du har måske en ide til et mål, men målet kan være mere vidtrækkende end hvad vi kan nå at arbejde med første gang. Det kan også være rart lige at fornemme kemi’en inden du vil binde dig an på mere end blot en enkelt gang. Derfor har jeg et intro tilbud, hvor du kan prøve. Jeg sætter 1,5 time af, så vi i ro og mag, kan når og komme omkring det emne som du vil tale om.

Når du har prøvet det en enkelt gang, så er du meget mere afklaret med hvad det er og hvor meget du får ud af det. Herefter kan du købe på timebasis eller vælge 1 af de 3 forskelige pakker, hvor du kan bruge af timerne når det passer dig. Du kan have et spørgsmål, som bare ikke kan vente til næste gang du har en fuld session. Det kan også være, at dit mål falder på plads for dig i løbet af 30 minutter og så ville det jo ikke være rimeligt hvis du skulle betale for en session som var sat af til 1 time?

  • 1. session intro tilbud (1,5 time) – kr. 950,-
  • 1 time – kr. 800,-
  • 3 timers pakke – kr. 2.300,- (timepris kr. 766,67)
  • 6 timers pakke – kr. 4.500,- (timepris kr. 750,-)
  • 9 timers pakke – kr. 6.600,- (timepris kr. 733,33)

Ovenstående priser er inkl. moms.
Er du over 18 år og på SU, gives 25% studierabat mod forevisning af gyldigt studiekort.