Lidt om mig

Jeg tror på, at vi kan mere end vi aner

Jeg tror, vi mennesker har nogle ressourcer, som kan sætte os i stand til at nå selv de mest ambitiøse mål – også selvom vi undertiden kan miste troen på os selv. 

Jeg tror også på, at vi i vid udstrækning kan forme og beslutte os for det liv, vi ønsker at leve. Også selvom vi kan møde modstand i livet, som både kan gøre ondt og i sig selv være livsændrende.

For jeg tror ikke, at livet er hugget i sten og, at vores skæbne er forudbestem fra det øjeblik, vi slår vores øjne op for første gang.

Rigtig meget ligger uden for vores indflydelse. Og det er, hvad det er, men vi bliver alligevel påvirket af det. Selvom vi ikke kan ændre på de ydre ting, så er det kun os selv, som kan bestemme, hvornår og hvordan vores næste skridt skal tages. Uanset om vi har brug for hjælp til at finde vejen eller, om den står lysende klar.

Transformation – når livet skal en anden vej

Jeg er oprindeligt uddannet fra Handelshøjskolen i København og har i mange år arbejdet med produktudvikling inden for teknologiske produkter. Men i et fatalt trafikuheld mister jeg min søn. Hvor tragisk det end er, så blev det starten på min rejse hvor jeg skulle finde mig selv og mit nye indre kompas. Det er blevet til en fuldstændig gen-prioritering og omlægning af mit liv og mine værdier. I dag arbejder jeg 100% med at hjælpe mennesker og har en del erfaring med børn og unge fra bl.a. Camp True North & Headspace samt i arbejdet med sårbare børn og unge mennesker. 

Som uddannet og certificeret coach fra Sofia Manning arbejder jeg med en resultatorienteret coaching tilgang.

Niels-Henrik Valentin - Life & Business Coach
Niels-Henrik Valentin – Life & Business Coach