Hvad siger andre?

Julie, 24 år – studerende

Jeg lider af angst og har derfor ofte voldsomme følelser i kroppen som jeg kan panikke over. Mit forløb med Niels-Henrik har givet mig en indsigt i, hvordan jeg kan se tingene fra en helt anden vinkel og den vej igennem, få et helt andet billede på en ellers dårlig situation eller følelse. Det har betydet, at jeg er blevet bedre til at ændre på mine negative tanker, følelser og handlinger. Jeg har også fået mere ro i hovedet, og dette har løftet min selvtillid og mit overskud. Jeg er ikke sluppet af med min angst, men at arbejde med Niels-Henrik har gjort, at jeg er kommet mere ud end jeg har gjort i de år, hvor jeg har haft angst.

Jeg har været utrolig glad for at have Niels-Henrik ved min side og ønsker det samme for andre!

Helle Dissing, 54 år – lægesekretær og selvstændig smykkedesigner

Jeg har haft flere sessioner med Niels-Henrik. Han har formået på fantastisk vis at ændre mit mind-set ift. mit privatliv og også mit arbejdsliv. Hvad skal jeg prioritere, hvad skal fylde og hvad skal ikke have lov til at fylde.

Jeg har fået et helt nyt syn på hvordan jeg selv agerer og reagerer i forskellige situationer og relationer.

Det har været en positiv proces med Niels-Henrik som min coach, som jeg vil fortsætte med og giver min aller bedste anbefaling.

Ina, 23 år – studerende

Jeg har haft et coaching forløb hos Niels-Henrik over Skype. Niels-Henrik har hjulpet mig med at træffe en beslutning omkring valg af studie ved at give mig nogle klare målsætninger og bryde mine egne negative overbevisninger ned. 

Inden coachingforløbet var jeg handlingslammet, når jeg skulle tage store beslutninger i mit liv, hvilket altid gav mig en masse tankemylder og var en stressfaktor for mig. Jeg føler nu, at jeg har startet en rejse hvor jeg står stærkere i mig selv og, at mine evner til fremover at tage beslutninger ligger inde i mig. 

På blot 3 sessioner har Niels-Henrik hjulpet mig med at tage styringen i mit eget liv og lytte indad.  

Niels-Henrik er professionel, tilstedeværende og en god menneskekender.

Jeg er meget taknemmelig for forløbet og, hvad det har givet mig, og jeg kan varmt anbefale Niels-Henrik som coach. 

Lotte, 59 år og arbejder som pædagog

Jeg havde mistede kontrollen over hvem jeg var, hvad jeg stod for, og ikke mindst følte, at jeg ikke kunne passede på mig selv. Jeg var ikke glad, når jeg skulle på arbejde. Jeg følte, der lå et ansvar på mig –  at jeg skulle være der for alle og klare alle opgaver. Et ansvar som jeg ikke kunne leve op til. 

I mit forløb med Niels-Henrik, blev jeg mødt med en forståelse og med spørgsmål til mit arbejde og privatliv, som fik mig til at tænke på hvor godt det kunne være. Jeg fik nogle redskaber med mig, som jeg kunne bruge. Allerede dagene efter gjorde jeg brug af disse redskaber og opdagede, at de virker og, at det kun blev bedre. 

Det har i dag gjort, at jeg er tilbage til den, jeg gerne vil være: Den hjælpsomme, når jeg kan, gøre mit arbejde på et plan jeg selv vælger, kan sige fra og gøre mig mere synlig/forståelig overfor mine kollegaer. Nu går jeg glad hjem og mærker en stor forskel i privatlivet.

Det kan klart anbefales. Jeg er dybt taknemmelig.

Sebastian, 24 år – finansøkonom

Jeg har været igennem et 2 sessioners forløb hos Niels-Henrik Valentin og vil gerne ytre min tilfredshed i forbindelse med forløbet.

Niels-Henrik er god til at stille de rigtige spørgsmål, så jeg selv kunne finde de rigtige svar for mig. Det har været øjenåbnende, og jeg tror, at man med den rette indstiling kan få de nødvendige værktøjer til selvudvikling hos Niels-Henrik. Jeg vil varmt anbefale ham.